Van 2015 tot 2017 is ABRI zeer actief geweest bij de ontwikkeling van de gereedschapskist Praat met mij. Dit project is tot stand gekomen toen we samen met Movisie en Stichting Prisma Amsterdam de Pier de Boer prijs 2015 wonnen.

De gereedschapskist bevat vier simpele methoden om mensen met een licht verstandelijke beperking een stem te geven en daarmee mee te laten praten over beleid en hulp: een kwartetspel, het G-KRACHT panel, de Stamtafel en de persona-methodiek. ABRI is de ontwikkelaar van het kwartetspel en het G-KRACHT panel.

Wij zijn zeer verheugd dat de gereedschapskist nu online beschikbaar is, ga naar: www.movisie.nl/praatmetmij. Een korte film laat zien hoe de gereedschapskist werkt. De afzonderlijke methoden zijn kostenloos te downloaden mét een uitleg.

Lees ook het PERSBERICHT:
Gereedschapskist ‘Praat met mij’ krijgt mensen met verstandelijke beperking aan de praat

Bekijk ook de video

Kwartetspel bestellen

Het kwartetspel is bij ABRI te bestellen voor € 20,- (incl. verzending) door een mail te sturen naar ingrid@stichtingabri.org